Bio-Cleaner Kft. Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Üdülő köz 37. E-mail: orgalco@gmail.com  Telefonszám: +36309413541 szla.szám: 11600006-00000000-77708610

Orgalco Aseptica kéz- és felületfertőtlenítő 1 literes

  • Cikkszám: AS-010-0-0
  • Gyártó: Bio-Cleaner Kft
  • Áfa: 27%
  • Súly: 1,01 kg
Nettó ár: 2.710 Ft
Bruttó ár: 3.442 Ft
db
Termék leírás


Egyszerű, hatékony, öko-barát megoldást biztosít a vírusok, baktériumok és a gombák elpusztítására, az otthonodban, a munkahelyeden, az irodádban vagy a gyártóüzemedben.
a WHO ajánlásával!

    Lakossági és ipari felhasználásra
    Biológiailag könnyen lebomló folyadék
    Használatra kész, azonnal alkalmazható
    Nem szükséges hígítani
    Széles hatásspektrumú
    75% alkoholtartalommal
    Rövid behatási idő
    Gyors, maradványmentes száradás
    Aldehidmentes
    Színezékmentes
    Nem okoz bőrirritációt


Az Aseptica kéz- és felületfertőtlenítő folyadék rendszeres használata csökkenti a fertőzéses megbetegedések kialakulásának kockázatát. Igazoltan elpusztítja a baktériumokat, a vírusokat, a gombákat és még a tuberkolózist okozó baktérium ellen is hatásos.

Könnyű használatot biztosít, hiszen hígítás nélkül, azonnal alkalmazható bármilyen felületen.

Alkalmazható

    kéz- és láb fertőtlenítésére
    cipők fertőtlenítésére és szagtalanítására
    fa, műanyag, fém, kerámia, márvány, bőr, műbőr, üveg és rozsdamentes felületeken
    kül- és beltéri használati tárgyakon, bútorokon

Kézfertőtlenítés bőrirritáció nélkül

Szappanos kézmosás nélkül is tökéletes higiéniát biztosít, így nem kell aggódnod a baktériumok, vírusok vagy a gombák okozta fertőzések miatt, ha éppen nincs lehetőséged kezet mosni.

Gyorsan szárad, nem hagy ragacsos nyomot a bőrön. Nem okoz bőrirritációt vagy kipirosodást.

A ruhádat is kíméli, így nem probléma, ha véletlenül rácsöpögteted vagy ráfújod. Nem hagy foltot a textílián és nem szívja ki a színét.
Gyors-Egyszerű-Hatékony-Környezetkímélő

Környezetbarát felületfertőtlenítés

Kíméletes a használati tárgyakhoz és a környezethez, kíméletlen a kórokozókkal szemben!

Biológiailag könnyen lebomlik, természetes összetevőkből készült fertőtlenítő folyadék, mely nem károsítja a környezetet, nem jelent veszélyt az emberre, a növény- és állatvilágra.

Nem marja meg a legkényesebb felületeket sem. Tökéletesen alkalmas padló, parketta felmosására, konyhai munkafelületek, mellékhelyiségek, bútorok, számítógép klaviatúra, illetve használati- és dísztárgyak fertőtlenítésére.

Lényegében bármilyen felület fertőtlenítésére alkalmas, amely ellenáll a nedvességnek és nem lép kölcsönhatásba az alkohollal. Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható.

Gyorsan és foltmentesen szárad. Nem hagy nyomot még a sötétszínű felületeken sem. Fertőtlenítő hatása mellett oldja a zsír és ragasztó maradványokat, sőt, az autószélvédőről vagy bukósisak plexijéről a bogármaradványokat is könnyedén leszedhetjük vele.

Hosszan tartó, kellemes hibiszkusz illatot hagy maga után, melyet természetes illóolaj összetevői biztosítanak.

Biológiailag lebomló, természetes összetevőkből készült.

    Tiszta, higiénikus felületek
    Foltmentes csillogás
    Hatékony és környezetkímélő felhasználás
    Hosszan tartó, természetes virágillattal

3 féle kiszerelésben, ipari és lakossági felhasználásra

Az Aseptica kéz- és felületfertőtlenítő folyadék többféle kiszerelésben elérhető, így az igényeidnek megfelelően felhasználható, akár nagyobb üzemekről, szállodákról, műhelyekről, vagy éppen az otthonodról van szó.

0,25 literes kiszerelés szórófejjel: a kis kiszerelésű változat leginkább kézfertőtlenítésre, illetve kisebb kiterjedésű felületek fertőtlenítésére ajánlott. Praktikus mérete miatt könnyen magaddal viheted akár utazáshoz, strandra, edzőterembe, vagy a munkahelyedre. A szórófejjel ellátott flakon egyszerű, higiénikus és gyors használatot biztosít bárhol, bármikor.

1 literes kiszerelés utántöltő flakonban: biztosítja akár a szórófejes flakon könnyű utántöltését, akár kisebb helyiségek (szobák, irodák) padlózatának és bútorainak fertőtlenítését.

5 literes kiszerés kannában: elsősorban ipari felhasználásra ajánljuk. A nagy kiszerelés lehetővé teszi a költséghatékony beszerzést; a nagykiterjedésű felületeken, valamint nagyobb helyiségekben, csarnokokban, üzemekben történő felhasználást.

Alkalmazási javaslat: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni.

Kézfertőtlenítésre: 1-2 adag (kb. 5 ml) folyadékot juttass a tenyeredbe, majd dörzsöld szét úgy, hogy lehetőség szerint a teljes fertőtlenítendő felületre jusson belőle. (Különösen az ujjak közötti részekre.) Minimális behatási idő: 30 másodperc.

A tökéletes virucid és tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést legalább 2 percig kell végezni a következő képpen: a fertőtlenítő folyadékkal legalább 1 percen át végezz kézbedörzsölést, majd újabb adag fertőtlenítő folyadékkal végezz ismételten 1 perces bedörzsölést.

Felületek fertőtlenítése: juttass a fertőtlenítendő felületre megfelelő mennyiségű folyadékot, majd egy papírtörlő vagy puha rongy segítségével töröld át a felületet. A termék nem maró hatású és nem roncsolja a legkényesebb felületeket sem, azonban ennek ellenére javasolt minden felületen előzetes próbát végezni egy kevésbé látható részen.

Összetétel: biocid hatóanyag: izopropil alkohol 75% (EC: 200-661-7)
egyéb összetevők: víz, illatanyag, nátrium-lauril-éter-szulfát, kálium-hidroxid

Antimikrobiális spektrumok: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkolocid

2021 Copyright Bio-Cleaner Kft.. Minden jog fenntartva..

Készítette: DevelMedia