Cégnév: Bio-Cleaner Kft.    Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Üdülő köz 37.    E-mail cím: orgalco@gmail.com   Telefonszám: +36309413541    Webhely: www.orgalco.hu

5 literes Orgalco Mosószer csomag, ajándékokkal

  • Cikkszám: CS-006
  • Gyártó: Bio-Cleaner Kft
  • Áfa: 27%
  • Súly: 12,51 kg
Nettó ár: 12.205 Ft
Bruttó ár: 15.500 Ft
db
Termék leírás
Akciónk keretében,rendelhető az új Orgalco Bio mosógél és Sellő öblítő 5 - 5 literes kiszerelése, amelyhez most egy 1 literes Univerzális tisztítószert és egy 0,5 literes, szórófejes Grill tisztítót adunk ajándékba.

A csomag tartalma: 
5 liter Orgalco Bio Mosógél
5  liter Orgalco Sellő öblítő
Ajándékok :1 liter Orgalco Univerzális tisztítószer és 0,5 liter, szórófejes Orgalco Grill tisztító
 
Az akció visszavonásig  érvényes! 
 


Bio mosógél:

Biológiailag teljesen lebomló, Citrex alapú, környezetbarát termék színes és fehér ruhákhoz. Tartósító-, illat- és színezékmentes termék, így  érzékeny, ekcémára hajlamos bőr esetén is ideális választás. Megtartja a textilszálak szerkezetét, színét és puhaságát. Gél állagának köszönhetően, maradványmentesen oldódik, nem hagy lerakódást alacsony hőfokon sem, lágy és kemény víz esetén is tökéletes választás.Alacsony hőfokon is kiváló tisztító hatású, használható 30, 40, 60 vagy 90 fokos mosás esetén is.


Sellő öblítő: Környezethatékony öblítő az Orgalcotól, melyet a tenger káprázatos, üde levegője ihletett.  Hosszan tartó, friss illat, mely magával ragad! Emelett, megtartja a textilszálak szerkezetét, színét és puhaságát.


Univerzális tisztítószer:  


Univerzális bio háztartási tisztítószer: használható töményen tűzhelyek, fritőzök, zsíros, rozsdás felületek, vízzel hígítva hűtők, bútorok, padlók, krómozott eloxált felületek, mosdók, mosogatók tisztítására. Bútorok tisztítása: lakkozott illetve műanyag bútorok egy egyszerű áttöréssel pormentesíthetőek. Csempék fényesítése: a csempével, illetve járólappal burkolt helyiségek folyton csillognak. Ablakok tisztítása: a kéz, ujj és esőcsepp nyomok egy áttöréssel eltüntethetők. Ha fontos a tisztaság: a termékkel szinte bármit áttörölgethet ami tisztán jobban mutat. A szer csatornába, élővízbe kerülhet.


Grilltisztító: Ajánlott erősen szennyezett grill készülékek, fritőzök, sütők, kemencék, füstölő kamrák tisztítására. Makacs szennyeződés esetén a tisztítás többször megismételhető. Környezetkímélő, kíméletlen a zsírhoz és az olajhoz, kíméletes a környezethez, biológiailag lebomlik.

 

2021 Copyright Bio-Cleaner Kft.. Minden jog fenntartva..

Készítette: DevelMedia