Bio-Cleaner Kft. Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Üdülő köz 37. E-mail: orgalco@gmail.com  Telefonszám: +36309413541 szla.szám: 11600006-00000000-77708610

Termék leírás

A RÉGI MINŐSÉG MEGÚJULT KÜLSŐVEL!


Termékeinket a mai legfontosabb szempontok alapján fejlesztettük ki, hogy a vásárlóink a leghatékonyabban és legegyszerűbben tudják alkalmazni rohanó világunkban. Így tehát vége a hétvégi nagytakarításoknak, a fürdőszobában izzadásnak, és a káros anyagoktól kapott görcsös köhögéseknek.

 

Környezetbarát termékeinkkel nem csak saját maga egészségét óvja, de ezzel hozzájárul közvetlen környezete megóvásához is.

 

A termék használata során megszűnhetnek korábban tapasztalt allergiás reakciók. Legtöbb termékünk bőrbarát, és mesterséges illat-, és színezőanyag mentes.

 

Ha Bio termékeinkre vált, nem kell tovább azon gondolkoznia, hogy bármilyen formában is ártana a termék a bioszférára. Természetes alapanyagokból összeállított termékeink, mind az élővízre, talajra, vagy akár az állatvilágra negatív hatással nem rendelkezik.

 

A tisztítószerek mindössze 20 nap alatt közel 100%-ban lebomlanak, és már 5 perc behatási idő alatt kifejtik a hatásukat. Nem csak hogy természetes, de hatékony és még környezetbarát is!

2021 Copyright Bio-Cleaner Kft.. Minden jog fenntartva..

Készítette: DevelMedia