Cégnév: Bio-Cleaner Kft.    Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Üdülő köz 37.    E-mail cím: orgalco@gmail.com   Telefonszám: +36309413541    Webhely: www.orgalco.hu

Vond be a gyereket a házimunkába!
2022.11.21.

Nem kell, hogy a cselédjük legyél, sőt! Nagyon fontos, hogy ugyanúgy meglegyenek a saját feladataik a ház körül, mint nektek. Ráadásul azzal, ha kiveszik a részüket a teendőkből, sokkal jobban fognak vigyázni a rendre és tisztaságra hiszen, ha maguk után kell pakolniuk kevésbé fogják szétdobálni a cuccaikat.
1. szabály: Ne várj tökéletes munkát!
2. szabály: Adj a korának megfelelő feladatot! Adj pontos iránymutatást a gyereknek, mit szeretnél, ha megcsinálna és hogyan. Mindenkinek legyen meg a saját állandó feladata is!
3. szabály: Válassz biztonságos tisztítószereket! Így nem kell aggódnod emiatt sem! Amikor a gyermek eléri azt a kort, amikor már biztonságosan tudja egyedül is használni a tisztítószereket, mutasd meg neki, hogy hol találja! Legyen otthon egy általános, bio felülettisztítód, például egy Orgalco Citrex Max vagy egy Orgalco Univerzális tisztítószered, amivel mindenféle mosható felületet egyszerűen tisztává tud varázsolni, akkor is ha te éppen nem vagy mellette!
Felülettisztítóinkat itt találod:
Citrex : https://orgalco.hu/kategoria/citrex-max-tisztitoszer-koncentratum-orgalco/rendezes-pozicio/limit_15/
Univerzális: https://orgalco.hu/kategoria/univerzalis-tisztitoszer-orgalco/rendezes-pozicio/limit_15/

#BioCleanerkft #környezettudatos #dermatologiailagtesztelt #magyartermék #állatkisérletmentes #vegyélhazait #Orgalco #Orgalcotisztítószerek #újrahasznosítottcsomagolás #környezetbaráttisztítószer #Univerzálistisztítószer #dermatologiailagtesztelt #Citrexmax #bababarát #biotisztítószer

2021 Copyright Bio-Cleaner Kft.. Minden jog fenntartva..

Készítette: DevelMedia