Cégnév: Bio-Cleaner Kft.    Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Üdülő köz 37.    E-mail cím: orgalco@gmail.com   Telefonszám: +36309413541    Webhely: www.orgalco.hu

Az Orgalco a pénztárcádra is figyel!
2022.10.25.
 
Termékeink gazdaságos és költségkímélő megoldást nyújtanak, legyen szó lakossági vagy ipari felhasználásról (HACCP rendszerbe beilleszthető)!
 
A toalett olajok egy-egy használattal akár 48 órás védelmet és friss illatot biztosítanak, így használata gazdaságosabb bármely más ismert megoldásnál.
 
Emellett, több tisztítószert is kiválthatsz vele.
Az Orgalco Toalett olaj, fertőtlenítő és légfrissítő mellet nem szükséges vízkőoldóra, légfrissítőre és lefolyótisztítóra is költened, így nem csak a pénztárcádat kíméli, de a tisztítószeres szekrényedben is hely szabadul fel.
 
Megfelelő tárolás mellett korlátlan ideig megőrzi minőségét, így hosszú ideig használhatod anélkül, hogy aggónod kellene a szavatossági idő lejárata miatt.
 
4 különböző kiszerelés és 3 féle illat közül választhatsz, igényeidnek megfelelően 
 
 
#Orgalco #BioCleanerKft #Orgalcotisztítószerek #Orgalcotisztítószer #újrahasznosítható #környezetbarát #vegyszermentes #vegyszermentesháztartás #vegyszermentestakarítás #magyartermék #dermatologiailagtesztelt #tisztítószer #környezetvédelem #méregmentes #vegyélhazait #vegán #wcolaj #illatosító #toalettolaj

2021 Copyright Bio-Cleaner Kft.. Minden jog fenntartva..

Készítette: DevelMedia